Δημιουργούμε περιβάλλον απο το 1991

Δημιουργούμε περιβάλλον

Που βρισκόμαστε

6ο Χιλιόμετρο Χαριλάου Θέρμης

Πότε Θα μας Βρείτε

Δευτέρα με Σάββατο: 08.00 - 18.00

Τηλέφωνο

2310474787

LANDSCAPING στην Θεσσαλονίκη
LANDSCAPING στην Θεσσαλονίκη

About GARDEN®

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που ξεπερνά τη φαντασία σας.

Είμαστε απο τις πρώτες εταιρίες Landscaping στην βόρεια Ελλάδα με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αρχιτεκτονικής τοπίου. Προσφέρουμε υπηρεσίες Συντήρησης και Κατασκευής κήπων απο το 1991 με το αρτιότερα εκπαιδευμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Ελεκίδης Ελευθέριος,<br />
<i>CEO & Iδρυτής της GARDEN®</i>

“Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που ξεπερνά τη φαντασία σας. Με αγάπη για τη φύση και δέσμευση για την ποιότητα, δημιουργούμε υπέροχους κήπους και χώρους που θα σας συναρπάσουν. Είμαστε υπερήφανοι για την εμπειρία μας και την επαγγελματική μας προσέγγιση. Επιλέγοντας εμάς, επιλέγετε την αρτιότητα και την αξιοπιστία. Αφήστε μας να δημιουργήσουμε τον κήπο των ονείρων σας!``”

Ελεκίδης Ελευθέριος,
CEO & Iδρυτής της GARDEN®

Η αποστολή μας είναι να δημιουργούμε μοναδικά και φιλικά προς το περιβάλλον τοπία που προσφέρουν αισθητική απόλαυση και λειτουργικότητα. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, επιτυγχάνοντας την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις.

Το όραμά μας είναι να παραμείνουμε οι πρωτοπόροι στον τομέα του landscaping, επιδεικνύοντας καινοτομία και δημιουργικότητα. Θέλουμε να είμαστε η εταιρεία που θα αναγνωρίζεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Η εταιρεία μας βασίζεται σε αξίες που καθοδηγούν κάθε μας πράξη. Είμαστε δεσμευμένοι στην ειλικρίνεια, την επαγγελματική ηθική και την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Καλλιεργούμε σχέσεις με βάση τον σεβασμό και την αμοιβαία συνεργασία. Τιμούμε το περιβάλλον και προσπαθούμε να εφαρμόσουμε βιώσιμες πρακτικές στο έργο μας.

Ελάτε στους ειδικούς

Γιατι GARDEN®

Oι διαδικασία μας

Βήμα βήμα οι ανάγκες σας

Έτοιμοι να συνεργαστούμε?